Suzhou Leyang Technology Co.,Ltd.

Spuitgieten

Tijd vrijgeven: 2020-07-30 14:09:48  Hits: 21

    Spuitgieten is een methode om vormen te maken voor industriële producten. Producten maken meestal gebruik van rubber spuitgieten en kunststof spuitgieten.  

    Spuitgieten kan ook worden onderverdeeld in spuitgietcompressiemethode en spuitgietmethode.


Belangrijkste soorten:

1. Rubber spuitgieten: Rubber spuitgieten is een productiemethode waarbij rubber direct vanuit de loop in het model wordt gespoten om te vulkaniseren. De voordelen van rubber spuitgieten zijn: hoewel het een intermitterende bewerking is, is de vormcyclus kort, is de productie-efficiëntie hoog, is het blanke bereidingsproces geëlimineerd, is de arbeidsintensiteit klein en is de productkwaliteit uitstekend.


2. Plastic injectie: Plastic injectie is een methode van plastic producten. Het gesmolten plastic wordt onder druk in de plastic productvorm gespoten en vervolgens gekoeld en gevormd om verschillende plastic onderdelen te verkrijgen. Er zijn mechanische spuitgietmachines speciaal voor spuitgieten. Het meest gebruikte plastic is polystyreen.


3. Gieten en spuitgieten: De resulterende vorm is vaak het eindproduct en er is geen andere verwerking vereist vóór installatie of gebruik als eindproduct. Veel details, zoals uitsteeksels, ribben en draden, kunnen in één stap door spuitgieten worden gevormd.



voorgaand: De ontwikkelingstrend van de verw...

volgende: Wat zijn de belangrijkste grondst...